Ajuntament d'Argentona
  • L'assemblea oberta de Tots per Argentona, celebrada el passat 25 de novembre, va aprovar per unanimitat convocar unes eleccions primàries per decidir la persona que encapçalarà la llista de TxA a les eleccions municipals del maig que ve.

    A TxA sabem com som i què volem. Ara ens cal triar l'alcalde o l'alcaldessa d'Argentona. La persona que encapçali l'equip que haurà de governar per construir l'Argentona del futur. I tenim
    dos candidats, dues persones valentes, decidides i preparades per fer la feina de tirar endavant l'Ajuntament: en Pep Masó i la Montse Capdevila.

    Creiem en una manera diferent de fer política. Defensem una nova política i fa temps que ho portem a terme. Ho vam demostrar durant els quatre anys que vam governar i ho seguim defensant: esforç, capacitat de treball, honestedat, proximitat, claredat, participació i transparència.

    És per això que el proper diumenge 20 de gener, tots els argentonins i argentonines majors de 16 anys sou convidats a participar en aquesta decisió. Serà una decisió directa: la persona que surti escollida, així de clar, serà la nostra o el nostre cap de llista. I amb aquesta decisió, presa entre tots, tots hi guanyem.

    A Tots per Argentona fa molts mesos que treballem de valent en els nostres valors, objectius i model de poble i iniciem l'any reforçats amb nova gent que s'ha adherit al projecte. Amb ganes de fer tot el que està per fer i d'encaminar la política local cap a una gestió on el poble s'hi identifiqui: amb servei, amb empatia, amb compromís allà on fa falta, sense enganys, sense donar llargues, sense calendaris que confonguin.

    Per fer-ho possible us convidem a participar en aquestes primàries obertes al poble, a tothom; a tota la gent que serà la que decidirà qui encapçalarà la llista de TxA. El futur que ve l'ha de
    moure la gent i ens hem de fer forts i treballar-ho tots junts. Qui governi ha de poder viure amatent a allò que passa a peu de carrer. Amatent a allò que la gent creu i diu que cal fer.

    Article publicat al Cap de Creus

Publicat el 18.01.2019