Ajuntament d'Argentona
El SEM els ha traslladat amb pronòstic reservat a l'Hospital de Mataró
Accident C-1415
Foto: Policia Local d'Argentona

Dues persones han resultat ferides en un accident que s'ha produït aquest migdia a la carretera C-1415 al seu pas per Argentona. El Servei d'Emergències de Catalunya (SEM) els ha traslladat amb pronòstic reservat a l'Hospital de Mataró.

L'accident s'ha produït a les 12:39 h quan dos vehicles han xocat frontalment al punt quilomètric 3,8 de la C-1415 (a l'alçada de la plaça del Molí d'Argentona). Els Bombers de la Generalitat han hagut de treure un dels dos conductors que havia quedat atrapat dins del vehicle. 

Al lloc dels fets, s'hi ha desplaçat tres cotxes de Bombers de la Generalitat, dues ambulàncies i dues dotacions de la Policia Local d'Argentona. 

La carretera ha quedat tallada en tots dos sentits i s'ha habilitat un pas alternatiu per l'avinguda de l'Aixernador. 

Dos accidents més en les darreres hores

La matinada de dissabte un vehicle va perdre el control i es va estimbar contra la porta de la botiga Mascotes, al carrer Joan XXIII.

Faltaven deu minuts per a les sis del matí quan un conductor va perdre el control del vehicle i es va estimbar contra la persiana de la botiga. Tot i l'espectacularitat de l'accident, el conductor en va sortir il·lès. 

Accident Mascotes

Foto: Policia Local d'Argentona

Tampoc hi ha hagut danys personals en l'accident que ahir a la tarda es va produir entre un cotxe i una moto a la cruïlla entre els carrers Pau Clarís i Àngel Guimerà. Tot va quedar en un ensurt, tot i l'alerta que va provocar la presència d'un helicòpter del Servei d'Emergències de la Generalitat (SEM). 

El SEM hi va haver de desplaçar un helicòpter perquè no hi havia cap ambulància disponible. L'aparell va acabar aterrant a un solar del carrer Margarida Xirgu, però el conductor de la motocicleta va refusar l'assistència mèdica perquè havia sortit il·lès de l'accident. 

Helicòpter SEM

Foto: Policia Local d'Argentona

Publicat el 16.09.2024