Ajuntament d'Argentona
Cal Guardià acollirà un espectacle únic amb humor, drama i fusions musicals innovadores
Magalí Saré i Manel Fortià

La cantant vallesana Magalí Sare i el contrabaixista cassanenc Manel Fortià continuen el seu viatge musical conjunt amb la publicació del disc 'reTornar'. Aquest nou treball està inspirat en els viatges marítims i en l'intercanvi cultural que aquests van provocar en èpoques passades. En aquesta ocasió, el duo compta amb la participació del percussionista David Dominguez com a tercer component del projecte.

En una entrevista recent a Ràdio Argentona, Magalí Sare avança alguns detalls del concert que tindrà lloc a Argentona. El duet actuarà en format íntim el dimarts 6 d'agost, a partir de les 20.30h, a Cal Guardià. Sare promet un espectacle que "agradarà molt perquè hi ha molt d'humor i molt de drama. Juguem tota l'estona amb el públic i és molt dinàmic".

Pel que fa al repertori concreta que "recuperem algunes peces que encaixen amb el concepte d'aquest últim disc", inspirat en els "viatges d'anada i tornada que es feien antigament i que donaven pas a moltes fusions culturals i musicals". Un exemple d'aquesta fusió es podrà escoltar al concert, on interpretaran "una cançó tradicional de Menorca a ritme de ranxera mexicana, una fusió que no ha existit mai", afegeix la cantant vallesana.

Amb aquesta nova proposta, Sare i Fortià aterren a la Festa Major d'Argentona per mostrar aquestes noves sonoritats i oferir al seu públic una experiència musical única i enriquidora.

Publicat el 31.07.2024