Ajuntament d'Argentona
Hi podreu llegir un reportatge sobre la gestió de l'aigua en temps de sequera
Cap de Creus 172

El número 172 de la revista municipal Cap de Creus ja està disponible i es pot consultar en la seva versió digital. Aquesta edició arriba més tard del previst a causa de l'externalització d'una part de la producció, així com per les eleccions al Parlament de Catalunya i al Parlament Europeu, que també han condicionat seva la data de publicació. 

Aquesta nova edició presenta alguns canvis destacats, com la reducció del nombre de pàgines i l'ús d'un paper més fi amb l'objectius d'ajustar-nos a criteris de producció i sostenibilitat.

A partir de demà, els exemplars impresos es començaran a repartir a les bústies del nucli urbà, el Cros, Madà i a les guixetes de les Ginesteres. També es podran trobar a l'Ajuntament d'Argentona i al Museu del Càntir.

El número 172 de "Cap de Creus" se centra en un tema clau: l'aigua. Es fa una anàlisi detallada sobre el seu subministrament a Argentona, el consum actual i els desafiaments en la seva gestió, especialment en el context de la crisi climàtica. A més, inclou una entrevista als guanyadors argentonins de la Mostra Literària del Maresme i un àlbum fotogràfic amb imatges de la Festa Major d'Hivern, Carnestoltes i la Diada de la Flor. A la contraportada, el protagonista és Carlos Ruíz, campió de caiac de mar de Catalunya i resident a Argentona des de fa uns anys.

Publicat el 30.07.2024