Ajuntament d'Argentona
Posada en marxa de la Taula inclusiva com a espai de debat obert per a la ciutadania i entitats

Des de la Regidoria d'Igualtat, Feminismes i LGTBI conjuntament amb l´àrea de Cohesió, es posa en marxa una Taula inclusiva com a espai de debat obert a la ciutadania i entitats.  
L'objectiu de la Taula inclusiva és crear un espai per reflexionar i generar coneixement partint d'una visió àmplia i diversa de la realitat social i cultural.

Amb la constitució de la Taula inclusiva es vol fomentar la participació de la comunitat, donar  veu a col·lectius silenciats dotant-los de vida, i posar en valor la mirada inclusiva de la diversitat del nostre entorn.

La Taula inclusiva consistirà en un procés pràctic i reflexiu al voltant de la inclusió i la diversitat i s'acompanyarà de tallers de sensibilització a càrrec de la Cooperativa Candela. La Taula finalitzarà amb la presentació d'unes conclusions que aportin solució a problemàtiques concretes que actualment afecten a la  comunitat i que esperem revertir cap a un enfortiment del sentiment de comunitat, reforçant els coneixements, les aptituds i dotant de recursos per facilitar la transformació social.

 Incripcions aquí  

Dimarts
29
octubre
2024
16h
Lloc Casal de persones grans del Cros
Hora 16 h
Durada periòdica
Organitza Ajuntament d'Argentona
Preu gratuït
Tipus d'acte Exposició, Conferència