Ajuntament d'Argentona
Els Amics del Ball també recuperen la tradicional sindriada a la mitja part de l'audició
Maria Solé i Joan Ramon, membres dels Amics del Ball d'Argentona

El col·lectiu dels Amics del Ball d'Argentona han organitzat, conjuntament amb l'Ajuntament d'Argentona, el cinquè Aplec de Sardanes per al dimarts 6 d'agost a l'Escola Bernat de Riudemeia. En una entrevista a Ràdio Argentona, els membres de l'entitat, Maria Soler i Joan Ramon, s'han mostrat satisfets de reprendre l'acte i recuperar una tradició que feia any que no s'organitzava: un aplec de sardanes per la Festa Major.

Maria Soler confessa que "teníem ganes de fer l'aplec al poble i el dia 6 vam pensar que seria un bon dia". Per Joan Ramon, les sardanes no hi podrien faltar en una festa major i lamenta que "s'han deixat una mica de banda" però que des de l'entitat "volem revertir-ho".

L'Aplec comptarà amb la Cobla Maricel que interpretarà diverses obres dedicades al municipi, recopilades al disc 'Sardanes d'Argentona' i del que hi haurà exemplars disponibles durant l'audició per aquelles persones que vulguin tenir un exemplar. A partir de les 19.30 h, l'Escola Bernat de Riudemeia serà l'escenari d'una doble audició que durarà fins a les 22.30 h i que recupera la sindriada per a tothom a la mitja part.

Publicat el 30.07.2024