Ajuntament d'Argentona
Ja podeu consultar els detalls de totes les activitats que se celebraran per Sant Domingo.
banner web interior Festa Major

La Festa Major de Sant Domingo arriba carregada d'activitats, i ja les podeu consultar totes en format digital. A www.argentona.cat/festamajor2024 trobareu els detalls de la programació amb els actes que se celebraran cada dia. També trobareu la informació de les activitats permanents com la 7a Batalla Major, l'Argentast, les exposicions i la Fira d'Atraccions.

D'altra banda, el Casal de la Gent Gran tornarà a acollir l'Espai de Festa Major i esdevindrà el punt d'informació i de venda de samarretes. En la mateixa adreça web podeu consultar els horaris i preus, així com tota la informació d'interès de Sant Domingo 2024: consells de seguretat per als actes de foc, afectacions de trànsit i canvis en el servei de recollida d'escombraries. També podeu consultar els Punts Liles que hi haurà en diferents ubicacions de la vila i els telèfons d'emergències.

D'aquesta manera, l'Ajuntament d'Argentona aplega tota la informació de la Festa Major per avançar-la a la ciutadania i fer-la més accessible. Al llarg dels pròxims dies, es donaran a conèixer altres detalls com les inscripcions a les activitats esportives o les campanyes de prevenció de consum d'alcohol i violències masclistes. 

Publicat el 18.07.2024