Ajuntament d'Argentona
Ajuntament d'Argentona / SERVEIS / Cultura i Festes / Festa Major d'estiu 2024. Salutació de l'alcaldessa

 

Benvolguts veïns i veïnes,  alcaldessa

En pocs dies ja tenim la Festa Major de Sant Domingo aquí. Un any més, farcirem els carrers de gent, actes, música, espectacles i tradició, omplint Argentona de vida, de colors i d'alegria.

Aquesta festa és una ocasió especial per celebrar la nostra identitat, la nostra història i també per trobar-nos en comunitat. És el moment de reunir-nos amb amics i familiars per participar en aquelles activitats que tant ens agraden, i per viure intensament l'esperit festiu que ens caracteritza.

Des d'aquestes línies, vull transmetre el meu agraïment als tècnics del consistori i a la Comissió de Festes, de la qual formen part entitats i voluntaris. Tots ells fan possible aquesta Festa Major, pensant, organitzant i coordinant el seguit d'actes i esdeveniments que trobareu en aquest llibret. Programar sis dies farcits de cultura i festa suposa una dificultat i repte per a l'administració, i també una feina transversal que s'està fent des de fa molts mesos, i s'ha de posar en valor.

Són dies que alguns treballen de valent: personal municipal, empreses contractades, entitats del poble, restauració... però la resta en gaudim. Els carrers i places són el punt de trobada de tots aquells que tenim ganes de veure'ns, de ballar, de conversar, de riure o de, simplement, observar com els actes, gent i espectacles van succeint.

Des d'alcaldia i en nom de l'Ajuntament d'Argentona, vull convidar-vos a participar activament de cada moment de la festa, sempre amb respecte i responsabilitat, però sense deixar-vos res per gaudir. Pensant que potser després, molts de vosaltres, aprofitareu per marxar de vacances recordant amb orgull que bé que us ho heu passat a la nostra Festa Major d'Argentona.

Bona Festa Major!

Visca Sant Domingo! 

Visca Argentona!