Ajuntament d'Argentona
El cartell es basa en l'obra 'La Festa Major, la nit i el dia' de l'artista argentoní Josep Serra.
Cartell Festa Major campanar

Per primera vegada, la imatge de Festa Major parteix de l'obra d'un artista visual. Enguany, la Comissió de Festa Major ha fet l'encàrrec a l'artista argentoní Josep Serra, que ha creat una imatge que simbolitza “la visió del cel blau amb els núvols en ple dia” a la part superior, i “el reflex de la nit” a la part inferior. D'aquesta manera, transmet la globalitat de la Festa Major de Sant Domingo i la gran quantitat d'activitats que inclou, tant diürnes com nocturnes. 

Partint d'aquesta proposta, la dissenyadora Cristina Casabella ha fet una gran tasca d'adaptació i ha creat el cartell de Festa Major de Sant Domingo 2024. Casabella ha apostat per un disseny sobri, que recorda les exposicions de galeries d'art i que respecta, en tot moment, l'obra de l'artista.  

Josep Serra, pintor d'emocions

El reconegut artista argentoní, Josep Serra, basa la seva obra en l'abstracció i la combinació de diversos materials i es defineix com un “pintor representatiu de situacions emocionals”. Resident a Argentona, ha exposat les seves obres a la vila i la comarca, a galeries reconegudes de ciutats com Barcelona, Sevilla i Àvila, però també en països com Itàlia, Ucraïna i Estats Units.

L'obra 'La Festa Major, la nit i el dia' la podreu veure exposada de l'1 al 6 d'agost a l'espai de Festa Major, situat al Casal de la Gent Gran.

obra + cartell retocada

Publicat el 13.06.2024