Ajuntament d'Argentona
Hi poden participar les entitats i associacions legalment constitu´des i inscrites al Registre Municipal d'Entitats

S'obre la convocat˛ria de concessiˇ per a l'explotaciˇ de barres de bar amb motiu dels actes organitzats pel consistori l'any 2024: Revetlla de Sant Joan, Festa Major d'Estiu, Diada Nacional de Catalunya i Cap d'Any, aixÝ com altres que es puguin programar al llarg de l'any i no previstes.

Hi poden participar les entitats i associacions legalment constitu´des i degudament inscrites al Registre Municipal d'Entitats, que no tinguin Ónim de lucre i que tinguin per objecte desenvolupar finalitats socials, juvenils, artÝstiques, l˙diques, festives, culturals, educatives o esportives en l’Ómbit del municipi d'Argentona. SerÓ obligaciˇ de l'entitat o entitats adjudicatÓries destinar la totalitat dels beneficis obtinguts a finanšar les activitats que organitzin al llarg de l'any. Dues o mÚs entitats podran optar conjuntament a l'adjudicaciˇ del bar. En aquest cas, caldrÓ que ho facin mitjanšant una ˙nica instÓncia de participaciˇ.

Les solĚlicituds es poden presentar fins diumenge 16 de juny de forma telemÓtica a travÚs de la seu electr˛nica de l'Ajuntament d'Argentona. Cal presentar la segŘent documentaciˇ:

  • InstÓncia de solĚlicitud degudament complimentada d'acord amb les indicacions establertes a la corresponent convocat˛ria.
  • Asseguranša de responsabilitat civil i rebut de pagament de la mateixa.
  • Declaraciˇ responsable en matŔria de salut alimentÓria.

 Documentaciˇ d'interŔs:

 Anunci 

 InstÓncia de solĚlicitud 

Publicat el 07.06.2024