Ajuntament d'Argentona
L'activitat està dirigida a persones majors de 65 anys o pensionistes.

Dilluns 3 de juny s'obre el procés de preinscripció per a l'esperada activitat de Gimnàstica Terapèutica per al proper curs 2024/25, dirigida a persones majors de 65 anys o pensionistes.

La gimnàstica terapèutica és una activitat grupal que es desenvolupa sota la direcció d'un fisioterapeuta especialitzat. El programa inclou una sèrie d'exercicis de fàcil execució dissenyats específicament per a les necessitats i limitacions físiques de les persones majors de 65 anys o pensionistes. Aquestes rutines d'exercici tenen l'objectiu de mantenir i millorar la forma física, incrementar la flexibilitat, reforçar la musculatura i millorar l'equilibri.

El programa de gimnàstica terapèutica es desenvoluparà en sessions setmanals i es durà a terme en instal·lacions adequades, equipades amb el material necessari per a l'activitat.

Per a aquelles persones interessades a formar part d'aquesta activitat, el procés de preinscripció s'obrirà el dia 3 de juny i es tancarà el dia 16 de juny. El 13 i 14 de juny, de 10:00 a 13:00 al casal d'avis, es farà ajuda administrativa a les persones que no es puguin apuntar de manera telemàtica. El dia 20 de juny es farà el sorteig públic de les places al casal de la gent gran. Les places són limitades, per la qual cosa es recomana als interessats que s'inscriguin amb antelació per assegurar la seva participació.

Si voleu saber el funcionament de les inscripcions i el calendari de les sessions, cliqueu el següent arxiu. 

- Funcionament 

- Calendari sessions

Per preinscriure't a l'activitat:   formulari preinscripcions    

Dates importants

DatesLloc
Preinscripció3 al 16 de junyFormulari Web o Presencialment en els dies de suport
Matrícula2, 3 i 4 de juliolSala Actes Ajuntament (2a planta)
PagamentFins al 28 d'agostTransferència bancària

Publicat el 31.05.2024