Ajuntament d'Argentona

La Diada de la Flor 2024 comptarÓ amb les tradicionals catifes i decoracions florals, i tambÚ amb un homenatge a Cisco MasaguÚ Mola.

La Diada de la Flor 2024 arribarÓ a Argentona el primer cap de setmana de juny. Les catifes i decoracions florals ompliran de color els carrers de la vila l'1 i 2 de juny.

Tot i que des del dijous 30 de maig ja hi haurÓ activitats relacionades amb aquesta festivitat, les catifes es comenšaran a elaborar dissabte 1 de juny a la tarda. Les entitats, colĚlectius i els ve´ns i ve´nes crearan els seus dissenys en una tasca que s'allargarÓ fins a la nit. Tots aquells que hi vulguin participar, es podran unir al "Fes la teva", la catifa cooperativa que tindrÓ lloc diumenge 2 de juny d'11 a 14 h a la Plaša Nova. 

Enguany, la Diada de la Flor comptarÓ amb un sentit homenatge a Cisco MasaguÚ Mola. Dissabte al matÝ hi haurÓ una demostraciˇ de talles amb motoserra al Centre Parroquial i, a continuaciˇ, la descoberta d'una placa commemorativa en l'encreuament entre el carrer Matarˇ i avinguda Espanya.

Al llarg de tot el cap de setmana, tambÚ hi haurÓ activitats per als mÚs menuts, com jocs gegants de fusta, espectacles i el taller per descobrir el mˇn de les abelles, entre altres. Els socis i s˛cies del Casal de la Gent Gran, tambÚ mostraran els seus treballs de mitja i ganxet diumenge al matÝ.

La festa acabarÓ, com Ús habitual, amb la tradicional Trepitjada per part de la Colla de Geganters i Grallers d'Argentona acompanyats dels Argeganters de l'Escola Argentona. Al llarg de tot el cap de setmana tambÚ hi haurÓ activitats permanents, com l'exposiciˇ "Ikebana i pintura" i l'Ou com balla al Museu del CÓntir, la Fira-Mercat d'artesania a la Plaša Nova i la Plaša de Vendre i la demostraciˇ d'oficis artesans al carrer Gran. TambÚ es podran visitar els jardins de la Casa Puig i Cadafalch. 

Podeu consultar tota la programaciˇ de la Diada de la Flor 2024:

 Diada de la Flor 2024 

Publicat el 21.05.2024