Amb  l'arribada del mes de maig, s'inicia la temporada d'un dels productes més famosos de la nostra terra: la Maduixa del Maresme. I amb ell, comencen les Jornades Gastronòmiques" Temps de Maduixes", organitzades pel Consorci de Promoció Turística del Maresme per promocionar aquest apreciat fruit de la nostra terra a gourmets de dins i fora de la comarca.

Durant aquestes jornades, productors, restauradors, elaboradors i pastisseries treballen conjuntament per oferir als comensals plats únics amb tota mena de preparacions. I és que la maduixa és una de les fruites més versàtils del món de la gastronomia, capaç de maridar amb plats exòtics com el sushi o funcionar perfectament com unes postres delicades.

Actualment, es cultiven amb força 4 varietats de maduixa a la zona: la Pájaro (probablement la més coneguda), l'Albion, la Gaviota i la Monterrey.

banner.maduixa

Informació publicada el 29 d'abril de 2024