Banner

Ets jove menor de 30 anys i t'has donat d'alta d'autònom? Sabies que pots optar a un ajut de fins a 15.120€? A continuació t'expliquem com fer-ho:

Des del SEMPRE informem que s'ha obert una nova convocatòria del programa d'ajuts de foment de l'autoocupació dirigit a joves menors de 30 anys, per un valor de 13 milions d'euros, cofinançats pel Fons Social Europeu Plus. La quantia màxima per persona sol·licitant és de 15.120€ i es pot tramitar des del 18 de juliol a les 9:00 h fins al 20 de setembre a les 15:00 h telemàticament.

Us recordem que des del SEMPRE estem a disposició de totes i tots vosaltres per acompanyar-vos i donar-vos suport en el tràmit de sol·licitut de l'ajut. Si teniu dubtes, consultes o, simplement busqueu assessorament, contacteu amb nosaltres a través de l'adreça de correu electrònic sempre@argentona.cat o bé trucant al 93 797 49 00.

Si voleu més informació en relació als requisits, els terminis de presentació, la documentació que cal presentar i demés, feu clic en aquest enllaç. Les sol·licituds s'atendran per ordre d'arribada, afanyeu-vos i sol·liciteu ja el vostre ajut!

Podeu trobar més informació en la següent infografia.

 

Ajut autoocupació

Ajut autoocupació

Fitxer: Programa_Tu___1._Ajut_per_al_foment_de_l_autoocupacio_de_joves.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 90.12 kB

Aprofiteu aquesta oportunitat per fer realitat els vostres projectes professionals! 

Informació publicada el 25 de juliol de 2023