Beiersdorf

El passat diumenge 16 de juliol, es va dur a terme el "Dia de Família" a les instal·lacions de l'empresa Beiersdorf a Argentona, un esdeveniment que va reunir empleats, els seus familiars i membres de la comunitat local en una jornada plena d'activitats per tots els públics. 

Més de 430 persones es van donar cita en aquesta celebració, destacant la presència de figures importants com ara Rafaela Rosa de BMA, Davison Pereira, director de Farmàcia d'Espanya i Portugal, i Carles Andreu, Hub Manager de TESA – Sud-est d'Europa. La regidora de Promoció Econòmica, Mercè Juan Loshuertos, també va ser present a l'esdeveniment,  va ressaltar la rellevància econòmica de Beiersdorf Manufacturing Argentona com una empresa que projecta el nom del municipi en l'àmbit mundial i va destacar la importància d'enfortir els llaços familiars a l'àmbit laboral. Es va remarcar les noves transformacions i expansions dutes a terme a les instal·lacions de Beiersdorf a Argentona, una inversió que va assolir els 9 milions d'euros, amb l'objectiu de contribuir al desenvolupament de l'empresa, del municipi i el seu entorn.

Les persones assistents van tenir l'oportunitat de conèixer la fàbrica i les oficines, i després van gaudir d'activitats dirigides als més petits, com ara inflables, jocs gegants d'escacs i dòmino, golf, entre d'altres. L'esdeveniment va concloure amb un amè dinar per a tots els assistents. Per acabar, en el marc d'aquesta festivitat, i com és tradicional, es va fer una donació a la Creu Roja amb els fons recaptats pels participants del Dia de Família, un gest solidari que reforça el compromís de la comunitat i les empreses participants amb causes socials. 

En resum, el Dia de Família a Beiersdorf Argentona va ser una trobada alegre i significativa, que va permetre estrènyer llaços entre empleats i les seves famílies, així com enfortir la relació de l'empresa amb la comunitat local.

 regidora

Informació publicada el 21 de juliol de 2023