En aquest acte van estar presents la nostra alcaldessa, Montse Capdevila, la regidora de Promoció Econòmica, Mercè Juan Loshuertos, i la Maria Gómez, presidenta de l'Associació de Comerços i Serveis d'Argentona.

Foto compra i descobreix

 

Ahir, dijous 13 de juliol, es va dur a terme l'entrega de premis de la campanya "Compra i descobreix Catalunya 2023" en el Saló de Pedra de l'Antic Ajuntament. La nostra alcaldessa, Montse Capdevila, va presidir l'acte, acompanyada de la regidora de Promoció Econòmica, Mercè Juan Loshuertos, i la presidenta de l'Associació de Comerços i Serveis d'Argentona (ACIS), Maria Gómez. Totes tres van compartir paraules d'agraïment per l'elevada participació i de reconeixement al suport dels establiments col·laboradors locals i la comunitat en general.

El Saló de pedra es va omplir de gom a gom. En total, es van lliurar 35 premis dobles als guanyadors i guanyadores del sorteig que permetran gaudir de diverses experiències arreu de Catalunya; rutes guiades per descobrir el patrimoni i cultura del municipi, dinars en establiments col·laboradors, nits d'hotel, lots de productes locals... 

Aquest any, la campanya "Compra i descobreix Catalunya" va atraure una participació rècord amb la col·laboració de 56 establiments locals d'Argentona i un total de 3762 butlletes participants, xifres que demostren la gran resposta de la comunitat envers aquesta iniciativa de la Xarxa de Barris Antics de la Diputació de Barcelona, cada vegada més popular. 

Els vilatans i vilatanes d'Argentona, juntament amb els establiments col·laboradors locals, han contribuït a l'èxit i creixement de la campanya any rere any. A través d'aquesta campanya s'aconsegueix fomentar el suport als negocis de proximitat i fer valdre la riquesa del nostre municipi, dels nostres productes i dels nostres serveis locals. Aquest esdeveniment no només reforça els llaços entre els clients i clientes d'Argentona i el comerç local, sinó que també impulsa l'atractiu turístic de la nostra localitat, traient profit de la seva autenticitat i encant.

A continuació teniu les fotografies de l'acte:  Compra i descobreix Catalunya 2023  

Informació publicada el 17 de juliol de 2023