Ajuntament d'Argentona
Ajuntament d'Argentona / Ajuntament / Isabel Sunyer Marfà

Lloc de naixement: BarcelonaIsabel Sunyer

Data de naixement: 05-07-1961

Càrrec: Regidora a l'oposició

Partit polític: Unitat

Portaveu: No

Membre de Junta de Govern: No

Membre de Comissions Informatives: Titular de la Comissió informativa de Serveis Econòmics i Territorials.

Correu electrònic: sunyermi@argentona.cat

Xarxes socials: -

Perfil: Mestra, Logopeda i Educadora d'Emocions i Benestar Emocional 

Trajectòria professional: • 38 anys de Mestra d'Educació Especial i integració en escoles ordinàries de la Generalitat de les quals 15 anys a l'escola Bernat de Riudemeia i 16 anys a l'escola Francesc Burniol/ Argentona. Vocal de l'Associació "Xarxa d'espectacles infantil i juvenil" a Argentona des de 1996. 6 anys membre de la COMCA (Comissió de Mitjans de Comunicació d'Argentona) de l'Ajuntament d'Argentona. 4 anys membre de la Comissió assessora de les exposicions de la Casa Gótica (Museu del Càntir). Col·laboradora en diferents projectes educatius municipals: - Xarxa Xairadó des de SSocials 2008-2012; l'autonomia d'infants i joves d'Argentona 2017-2018; Comissió assessora del PEDA (Projecte Educatiu d'Argentona) 2012-2015.

Tipus: Càrrec electe

Dedicació: Sense dedicació

Retribució anual bruta: Percepció per assistència a òrgans col·legiats

Dietes anuals (màxim): 0

Indemnitzacions anuals (màxim): 0

Activitats i béns: Consulta Document

Indemnització prevista en deixar el càrrec: 0

Els regidors que no tenen assignada dedicació exclusiva ni parcial, tenen dret a les següents percepcions per assistència als òrgans col·legiats:

Òrgan col·legiatPle ordinariPle extraordinariJunta de portaveusJunta de governComissions informativesComissió especial de comptes
Percepció per assistència394 €197 €197 €346 €164 €164 €

Les indemnitzacions per raó del servei (desplaçaments i altres) estan regulades a l'article 27 de les bases d'execució del pressupost i al RD 462/2002, de 24 de maig, sobre indemnitzacions per raó del servei.

* Aquesta informació s'actualitza cada vegada que hi ha un canvi suscpetible de ser publicat. L'agenda de l'Alcalde, així com l'agenda institucional de tots els càrrecs electes, s'actualitzen setmanalment.

Publicat el 13.07.2023