Ajuntament d'Argentona
Per cada compra en els comeršos argentonins adherits a la campanya s'entrarÓ al sorteig d'estades dobles a municipis d'arreu de Catalunya
Ana Alonso i RubÚn Navas

Aquest mes de juny ha arrencat amb la quarta ediciˇ local de la campanya "Compra i Descobreix Catalunya". En una entrevista a l'A Mig MatÝ, els tŔcnics de promociˇ econ˛mica, RubÚn Navas i Ana Alonso, han explicat que durant aquest mes totes les persones que comprin als comeršos d'Argentona adherits a la campanya poden optar a premis. NomÚs cal que omplin la butlleta i la dipositin al mateix comerš per participar-hi. En joc hi ha experiŔncies per a dues persones en un dels 34 municipis catalans membres de la Xarxa.

Els tŔcnics han detallat que els comeršos participants estan identificats amb un cartell de la campanya. El sorteig i els noms de les persones guanyadores es donaran a conŔixer el 7 de juliol. Aquest Ús un projecte colĚlaboratiu entre administracions locals de Catalunya que pretÚn donar suport al comerš de proximitat i promocionar el turisme local.

Publicat el 07.06.2023