Dijous, 1 de juny de 2023 (*fins al 30-6-2023)

Un any més, torna la campanya  "Compra i descobreix Catalunya", un projecte de treball col·laboratiu entre administracions locals de tot el territori català que té com a objectiu donar suport al comerç de proximitat i promocionar el turisme local. Aquesta campanya pertany al Programa "Xarxa Barris d'Antics" de la Diputació de Barcelona.

- De què tracta la campanya?

Durant tot el mes de juny, totes les persones que comprin als comerços d'Argentona adherits a la campanya "Compra i descobreix Catalunya" participaran en un sorteig on podran guanyar experiències d'un dia o dos, per a dues persones, en un dels 34 municipis membres de la Xarxa. Aquests comerços els identificareu fàcilment perquè tindran el cartell de la campanya en el seu establiment.

- I com hi participo?

Per cada compra que realitzeu podreu demanar una butlleta en el mateix establiment, omplir-la amb les vostres dades de contacte -o bé emplenar el formulari digital- i desar-la a la bústia. El pròxim 7 de juliol es farà el sorteig i sortiran els guanyadors i guanyadores dels premis. 

En els mesos següents al sorteig, les persones guanyadores gaudiran dels premis, convidats pels 34 municipis organitzadors: visites guiades, visites teatralitzades, dinars, coneixement de l'entorn natural, tastos, nits d'hotel o participar en festes i fires locals, entre moltíssimes altres activitats.

Si encara no saps de què tracta la campanya "Compra i descobreix Catalunya", fes CLIC AQUÍ.

Data: 1 de juny de 2023 fins al 30 de juny de 2023
Organitza: Servei de Promociˇ Econ˛mica de l'Ajuntament d'Argentona