Ajuntament d'Argentona
El CBA puja de categoría després de la derrota del Bàsquet Girona.
cba senior masculi

En un emocionant partit disputat el dissabte, l'equip sènior masculí del Club Bàsquet Argentona va aconseguir una victòria crucial que els va permetre assolir l'ascens de categoria. Els jugadors de l'Argentona van superar l'equip de Granollers per un ajustat marcador de 90 a 92 en un enfrontament intens i competitiu.

No obstant això, la confirmació oficial de l'ascens no va arribar fins a l'endemà, quan el Club Bàsquet Girona va caure derrotat en el seu propi partit. Aquesta derrota del Girona va obrir la porta a l'Argentona perquè, amb la seva victòria a Granollers, es fes amb un ascens històric.

El CBA, amb aquest èxit, demostra el seu compromís i la seva qualitat com a equip. El treball dur i la dedicació constant han donat els seus fruits, i ara l'Argentona mira amb il·lusió cap a la pròxima temporada en la nova categoria. Amb aquest ascens, el club espera continuar amb el seu creixement i aconseguir més èxits en el món del bàsquet.

Des de l'Ajuntament, felicitem el Club Bàsquet Argentona per la seva gran victòria i l'ascens obtingut, desitjant-los el millor en els seus futurs desafiaments i aventures en el món del bàsquet.

Publicat el 22.05.2023