Ajuntament d'Argentona
III Jornada de Traducció Memorial Joan Fontcuberta
mansfield

El Centre d'Estudis Argentonins dedica la III Jornada de Traducció Memorial Joan Fontcuberta a l'escriptora Katherine Mansfield de qui enguany se celebra el centenari de la seva mort.


Glòria Farrés conversarà sobre Katherine Mansfield amb Mara Pera Cucurell, qui darrerament ha traduït La vida de la vida. Sobre l'ofici d'escriure i Tots els contes.

Marta Pera es dedica professionalment a la traducció literària i audiovisual. Ha traduït documentals, sèries i pel·lícules per a la televisió i el cinema, i més d'un centenar d'obres de narrativa i poesia. És llicenciada en filologia anglogermànica i entre els autors que ha traduït figuren Virginia Woolf, Katherine Mansfield, Sylvia Plath, Emily Brontë, Doris Lessing, Margaret Atwood, Karen Russell, Henry James, Joseph Conrad, William Faulkner, Vladimir Nabokov, Harold Pinter, John Irving, John Berger, Robert Musil, Franz Kafka, Peter Handke, entre molts altres. Ha rebut el Premi Jordi Domènech de Traducció de Poesia per l'obra Mestre de disfresses de Charles Simic (Eumo, 2014) i el Premi Recvll de poesia per l'obra La quinta essència de la pols. La podeu trobar al blog Entre dos clars.

Dimecres
31
maig
2023
19h
Lloc Saló de Pedra
Hora 19 h
Durada 1 hora aprox.
Organitza Centre d'Estudis Argentonins
Preu Entrada Lliure
Tipus d'acte Literatura