L'Ajuntament d'Argentona participarà un any més a les fires modernistes de Terrassa, de Barcelona i de Canet de Mar, conjuntament amb els Ajuntaments de Mataró i Canet. 

El passat cap de setmana del 6 i 7 de maig, l'Ajuntament d'Argentona va participar en la Fira modernista de Terrassa, conjuntament amb els Ajuntaments de Canet de Mar i Mataró.

Aquesta especial celebració del patrimoni històric, arquitectònic i cultural va atraure visitants de tot arreu, Terrassa es va omplir de vida i es va submergir en una atmosfera única del modernisme català. Les persones assistents van tenir l'oportunitat de conèixer la història i la bellesa de l'època modernista, gaudint d'una àmplia varietat d'activitats dissenyades per a tots els públics; mercat d'època amb productes locals i artesanals, tallers infantils, visites guiades als edificis més emblemàtics de Terrassa, exposicions, música... Un programa molt complet que no va deixar indiferent a ningú. 

La propera cita serà els dies 19, 20 i 21 de maig, a la Fira modernista de Barcelona 2023. Aquesta edició estarà dedicada a l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner, amb motiu de la celebració de l'Any Domènech aquest 2023, en commemoració dels cent anys de la seva mort. Prepareu-vos per gaudir de tres dies plens d'activitats per a tots els públics, exposicions impressionants i un viatge en el temps a una època d'esplendor arquitectònic i cultural. Teniu l'enllaç a continuació del programa de la Fira modernista de Barcelona 2023. 

La darrera participació d'aquest 2023 serà a la Fira modernista de Canet de Mar, els dies 15, 16 i 17 de setembre. La temàtica també se centrarà en la figura de l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner i la seva vinculació amb Canet. El centre històric s'impregnarà d'elements, d'ambient, de figuració i de recreació del segle passat i durant tot el cap de setmana podreu gaudir d'actuacions, d'activitats culturals, artístiques, lúdiques, infantils i gastronòmiques, d'espectacles i rutes! 

Si voleu més informació sobre les Fires modernistes d'enguany, podeu contactar amb nosaltres enviant un correu electrònic a l'adreça turisme@argentona.cat o bé trucant al 93 797 49 00.

No t'ho perdis, vine i transporta't al món modernista del segle passat! 

Stand

Stand 2

Modernista

Informació publicada el 8 de maig de 2023