Dissabte, 20 de maig de 2023  -  11 h

El proper dissabte 20 de maig, a partir de les 11:00h del matí, la Plaça Nova d'Argentona s'omplirà d'energia i compromís per reivindicar i promoure el Comerç Just amb diferents activitats lúdiques apte per a tots els públics. 

El proper dissabte 20 de maig, a partir de les 11:00h del matí, la Plaça Nova d'Argentona s'omplirà d'energia i compromís per reivindicar i promoure el Comerç Just.

Al llarg del matí es realitzaran diverses activitats lúdiques per gaudir en família i per posar en valor aquest model de comerç equitatiu, respectuós amb els drets humans, laborals i socials, que fomenta les pràctiques justes i vetlla per la protecció del mediambient.

- A les 11:00h començarem el dia amb una deliciosa "Xocolatada pel Comerç Just", amb la col·laboració de la fundació Grup Tercer Món i els alumnes de 4rt d'ESO del Servei comunitari l'IES d'Argentona. La degustació es totalment gratuïta per totes les persones assistents.

- A les 12:00h ens unirem a un emocionant FlashMob per la causa, amb la col·laboració de l'Estudi de dança Pas X Pas i els alumnes del Servei comunitari. 

- Tot seguit, i per acabar, els alumnes de 4rt d'ESO llegiran el manifest a favor del Comerç Just, per recordar al món que hem d'avançar cap a un model que posi la vida al centre, que asseguri i vetlli per les pràctiques justes, pel respecte al medi ambient i pels drets humans.

T'uniràs a nosaltres? T'esperem a la Plaça Nova d'Argentona el proper dissabte 20 de maig!!

Resum:

Data: 20 de maig de 2023
Hora: a partir de les 11:00h del matí
Lloc: Plaça Nova d'Argentona
Activitat: Xocolatada pel Comerç Just, FlashMob i lectura del manifest.
Preu: Gratuït

Comerç Just

Si voleu més informació podeu contactar amb nosaltres a través de l'adreça sempre@argentona.cat o bé trucant al 93 797 49 00.

Lloc: Altre (ho explico més avall)
Adreça: Plaça Nova
Hora: 11 h
Organitza: Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Argentona
Preu: Gratuït
Tipus d'acte: Festa, Infantils