Ajuntament d'Argentona


Si teniu un nivell mitjÓ d'anglŔs i voleu practicar la lectura i la conversa en aquest idioma, la Biblioteca Municipal d'Argentona us ofereix una tert˙lia literÓria on reflexionar entorn una lectura prŔvia. 

Al Let's Read! serÓ protagonista el llibre de Joanne Harris The Strawberry Thief.

Vianne Rocher s'ha establert a Lansquenet-sous-Tannes, el lloc que abans la va rebutjar, s'ha convertit finalment en la seva llar. Amb la Rosette, el seu fill "especial", regenta la seva xocolateria a la plaša, parla amb els seus amics al riu, forma part de la comunitat. Fins i tot Reynaud, el capellÓ, s'ha fet amic.

Per˛ quan el vell Narcisse, el florista, mor, deixant una parcelĚla de terra a Rosette i una confessiˇ escrita a Reynaud, la vida del poble adormit es torna a desordenar. L'arribada dels familiars de Narcisse, la marxa d'un vell amic i l'obertura d'una nova botiga misteriosa al lloc de la floristeria de l'altra plaša -una que reflecteix la xocolateria i tÚ un atractiu estrany- tot sembla anunciar alguns tipus de canvi: un enfrontament, una turbulŔncia, fins i tot, potser, un assassinat...

La conversa serÓ  condu´da per l'Anna Llibre. 

Podeu agafar en prÚstec un exemplar del llibre a la Biblioteca.

Dimarts
27
juny
2023
19h
Lloc Biblioteca Municipal
Adreša c/ Gran, 3-5
Hora 19 h
Durada 1 hora aprox.
Organitza Biblioteca Municipal Joan Fontcuberta i Gel
Preu Entrada lliure
Tipus d'acte Literatura