Ajuntament d'Argentona
TindrÓ lloc el matÝ del 23 d'abril a la Plaša Nova
ACiS Sant Jordi

Argentona Comerš i Serveis (ACiS) proposa diverses activitats per aquest Sant Jordi. La presidenta de l'entitat, Maria Gˇmez, i la dinamitzadora, Maite SÓnchez, destaquen la fira que tindrÓ lloc el mateix diumenge 23 d'abril a la Plaša Nova i que comptarÓ amb una trentena de parades. Hi participaran botigues de la vila i productors i establiments d'altres municipis. SÓnchez assegura que la crida ha estat tot un Ŕxit i que, fins i tot, han hagut de tancar les inscripcions per manca d'espai. Al llarg del matÝ es realitzaran tallers infantils i tambÚ hi haurÓ un photocall amb els personatges de Sant Jordi.

Durant tot el cap de setmana de Sant Jordi el comerš serÓ el protagonista perquŔ el dia abans, dissabte, ACiS tambÚ organitza la botiga al carrer.

D'altra banda, l'entitat estÓ duent a terme un concurs de calĚligrames, que podeu veure al llarg d'aquests dies als aparadors de les botigues associades i a l'Instagram de l'entitat. En total hi ha 34 calĚligrames o poemes visuals relacionats amb Sant Jordi elaborats pels alumnes de 1r d'ESO de l'Institut. Tothom pot votar a travÚs de les xarxes socials i les publicacions que tinguin mÚs 'm'agrades' rebran un petit premi.

Publicat el 18.04.2023