Ajuntament d'Argentona
L'alcaldessa ho ha confirmat avui a l'entrevista polÝtica d'anÓlisi del darrer ple
Gina Sabadell gener

"Hi haurÓ una consignaciˇ pressupostÓria" per a iniciar les obres de Can RaimÝ i per a redactar el projecte de les de Can Cabot. AixÝ ho ha manifestat avui l'alcaldessa, Gina Sabadell (Unitat), en l'entrevista que ha tancat la Roda PolÝtica d'aquest mes. Sabadell ha afirmat que aquesta "Ús la part que em fa mÚs ilĚlusiˇ que hi sigui -en el pressupost-", ja que "fa dŔcades que es reclama". L'alcaldessa tambÚ ha assegurat que els comptes es portaran a ple pr˛ximament i que rebran el suport d'algun altre grup municipal per tal que es puguin tirar endavant.

D'altra banda, Gina Sabadell s'ha mostrat orgullosa d'haver pogut inaugurar el nou espai de dol perinatal i ha reconegut la tasca pionera de les jugadores de bÓsquet del CIC, a les quals s'homenatjarÓ aquest divendres. TambÚ ha fet un repÓs als principals punts del passat ple i ha reconegut que la Defensora del VilatÓ ha rebut diverses queixes del servei que ofereix l'organisme de la Diputaciˇ de Barcelona. L'alcaldessa ha assegurat que les han traslladat a la Diputaciˇ per tal que aquest servei sigui mÚs "proper al ciutadÓ".

Pel que fa a l'Órea de Serveis Territorials, l'alcaldessa ha explicat que s'han fet un seguit de modificacions organitzatives i que, espera que, en uns mesos es pugui veure una millora del servei. TambÚ s'ha compromŔs a quŔ les instalĚlacions de la piscina municipal es posin al dia i s'ha mostrat satisfeta per l'evoluciˇ de les obres del carrer Josep Soler

Publicat el 13.03.2023