Ajuntament d'Argentona
La cap de llista del grup critica al govern la manca de gestiˇ al llarg dels darrers mandats
Montse capdevila febrer

La cap de llista de Tots per Argentona, Montse Capdevila, ha criticat la manca de gestiˇ del govern en els darrers anys. En el seu torn de la Roda PolÝtica, ha assegurat que l'Ajuntament fa anys que no actua en l'espai p˙blic, tant en l'asfalt com en les voreres, i que hi ha indrets de la vila que fa set anys que no es poden. Capdevila ha afirmat que "Argentona estÓ aturada" i que fa "vuit o deu anys que no s'ha fet absolutament res tot i que el diner estiguÚs en partida" en el pressupost. La cap de llista de TxA tambÚ ha criticat el mal estat de manteniment de la piscina municipal quan manquen quatre mesos per a la seva obertura.

Montse Capdevila creu que tot plegat Ús conseqŘŔncia de la mala gestiˇ que ha fet el govern de l'Órea de Serveis Territorials. La cap de llista de TxA assegura que s'acumulen centenars d'expedients sense resoldre i que cal destinar-hi els recursos humans i econ˛mics necessaris per a posar-hi ordre. Capdevila ha demanat que s'informi els ciutadans sobre l'estat dels seus expedients.

Amb relaciˇ a les crÝtiques creuades al ple amb el regidor Fran Fragoso, Montse Capdevila ha explicat que tot i haver-se tancat l'expedient sobre el possible mal ˙s de dades personals per part de la seva agrupaciˇ, els populars havien continuat acusant-los a travÚs de les xarxes. Tot i aix˛, ambdˇs regidors han previst una trobada per resoldre aquesta qŘestiˇ.

Escolta l'entrevista sencera a Montse Capdevila (Tots per Argentona):

Publicat el 10.03.2023