Dissabte, 18 de març de 2023  -  9 h
El proper dissabte 18 de març, una trentena de persones d'arreu de Catalunya visitaran el nostre municipi.

Una trentena de persones gaudiran el proper dissabte 18 de març de 2023 d'una visita completa a Argentona a través de la iniciativa “Compra i Descobreix Catalunya” que impulsa la xarxa de Barris Antics, projecte que compta amb el suport de l'Ajuntament d'Argentona. 

L'objectiu de la campanya és que persones d'arreu de Catalunya puguin conèixer els encants de la nostra vila d'una manera dinàmica i divertida. Després de donar la benvinguda institucional a les persones visitants, el grup podrà acostar-se a la realitat i riquesa patrimonial de la nostra vila a través de les visites guiades, amb el recorregut per la història modernista d'Argentona i la ruta de Les fonts.

Després d'aquests recorreguts, les persones podran gaudir de la gastronomia argentonina a un dels tres restaurants que col·laboren amb aquesta iniciativa: l'Atahualpa, El Celler d'Argentona i el restaurant Xalavia. 

A la tarda, la visita es completarà amb la descoberta del Museu del Càntir on podran conèixer la relació del municipi amb aquest atuell i fer un repàs per l'evolució històrica d'aquest objecte a tot el món.

Lloc: Saló de Pedra
Adreça: C. Gran, 61
Hora: 9 h
Durada: de 09:00h a 19:00h
Organitza: Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Argentona