Ajuntament d'Argentona
La regidoria d'Educació recorda que, des d'aquest curs 2022-23, l'escolarització és gratuïta per a les famílies amb infants de dos anys

Les escoles bressol municipals d'Argentona han iniciat l'any 2023 encara amb algunes places lliures al curs d'i2 - adreçat a infants de dos anys - tot i que des d'aquest curs, és gratuït per a les famílies ja que el departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya n'assumeix el cost.

En concret, El Bosquet disposa actualment de set places vacants i el centre Cargol Treu Banya, al barri del Cros, amb deu places. Des de la regidoria d'Educació de l'Ajuntament s'anima a les famílies amb fills i filles de dos anys a aprofitar els beneficis d'aquesta mesura que els ofereix l'escolarització gratuïta, en l'horari habitual, reduïnt notablement la despesa d'escolarització i facilitant la conciliació laboral i familiar. La gratuïtat del curs d'i2 no inclou el servei de menjador ni altres complementaris, com pot ser el d'acollida.

La Generalitat de Catalunya ha iniciat amb aquesta mesura un procés cap a la gratuïtat de l'escolarització dels 0 als 3 anys en els centres de titularitat pública. En aquesta primera etapa es donarà cobertura a l'i2, mentre que en una segona fase es preveu fer-la extensible a l'i1 i l'i0.

Per a més informació podeu visitar el web www.argentona.cat/educacio, o bé adreçar-vos a la regidoria d'Educació a través de la bústia www.argentona.cat/bustiaeducacio o trucant al 937974900.

Publicat el 18.01.2023