Ajuntament d'Argentona
L'alcaldessa, Gina Sabadell, admet que 'alguna cosa ha fracassat'
obres carrer Josep Soler

Veïns i veïnes del carrer Josep Soler van assistir ahir al ple de l'Ajuntament per denunciar com els està afectant en el seu dia a dia l'any i mig que fa que duren les obres de reurbanització. Van denunciar manca d'informació i van explicar que l'estat del carrer dificulta molt la vida als veïns, molts d'ells gent gran que tenen problemes per sortir de casa. Tampoc poden transitar les persones amb mobilitat reduïda. "És vergonyós com està el carrer, necessitem solucions ja", va afirmar una veïna.

Els veïns també van denunciar que passen dies sencers sense que hi hagi operaris treballant i van reclamar que s'incorpori personal nou que no sigui el mateix que ha de resoldre avaries de la xarxa d'aigües. I és que l'obra l'està realitzant la companyia Aigües Argentona, i els veïns asseguren que quan hi ha incidències els operaris han de marxar i les obres queden aturades constantment.

 Sabadell: 'alguna cosa ha fracassat' L'alcaldessa, Gina Sabadell, va assumir part de la responsabilitat, va demanar disculpes als veïns i va admetre que "alguna cosa ha fracassat" de la decisió d'encarregar l'obra a Aigües Argentona. Va afirmar que els veïns "estan aguantant una obra que és insostenible" i va afegir que "si fos veïna del carrer, estaria igual o més enfadada".

Per la seva banda, el regidor d'Urbanisme, Àngel Puig, va adreçar-se als veïns per reiterar les disculpes del govern i els va prometre dotar de més personal l'obra. Puig també va presentar un nou calendari i va apuntar que els treballs quedarien enllestits el mes d'abril.

Escolta el ple de gener:

Publicat el 17.01.2023