Al llarg d'aquest mes de desembre, els i les alumnes de totes les escoles d'Argentona han iniciat els trÓmits per constitu´r la seva pr˛pia cooperativa. L'alcaldessa Gina Sabadell ha rebut tots els equips promotors 

Cueme logo

Enguany, totes les escoles d'Argentona (Bernat Riudemeia, Sant Miquel del Cros, Les Fonts i Escola d'Argentona) estan participant en la nova edició del programa Cultura Emprenedora a l'Escola (CuEmE), impulsat per la Diputació de Barcelona. Aquest innovador programa fomenta la cultura emprenedora i les competències bàsiques en el cicle superior d'educació primària. En aquesta edició hi participen més de 100 alumnes de les diferents escoles d'Argentona. 

Els equips promotors de les cinc cooperatives de les diferents escoles s'han adreçat a l'Ajuntament d'Argentona a fi d'entregar la seva sol·licitud de creació d'empresa. Els equips promotors han estat rebuts al llarg d'aquest darrer mes per l'alcaldessa Gina Sabadell i altres membres del govern. Després   han presentat la seva sol·licitud i tota la documentació pertinent a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC).

Properament rebran el CIF definitiu de identificació de cadascuna de les cooperatives i podran iniciar la seva activitat; fabricar productes amb materials reciclats i ecològics i posterior venda al mercat setmanal d'Argentona. Amb els diners que es recolliran una part la donaran a una entitat benèfica i amb la resta organitzaran una activitat conjunta.

Escola Les Fonts

9

10

Escola Sant Miquel del Cros

7

11

Escola d'Argentona

5

8

Escola Bernat Riudemeia 

3

4

  

 

Informaciˇ publicada el 21 de desembre de 2022