La influencer Juliana Canet ens presenta a un vídeo la seva experiència com a instal·ladora de plaques solars

La Diputació de Barcelona, i en el marc del seu programa Treball, Talent i Tecnologia, ha posat en marxa el projecte #ChallengeFutur, un repte entre joves influencers que té com a objectiu donar a conèixer entre els adolescents ocupacions industrials, científiques i tecnològiques que esdevenen una opció laboral atractiva i amb bon futur per als joves. 

La influencer @julianacanet presenta la seva experiència com a instal·ladora de plaques solars per un dia, tota una vivència narrada de primera mà que ens apropa al món de les fotovoltaiques amb els experts de @solartradex. 

@adolescents_cat i @dibacat en el marc del seu programa #TreballTalentTecnologia, ha posat en marxa el projecte #ChallengeFutur, impulsat per #martorellurbanlab de @ajuntamentmartorell i Aj. del Masnou, ens apropen un repte entre joves influencers que té com a objectiu donar a conèixer entre els adolescents ocupacions industrials, científiques i tecnològiques que esdevenen una opció laboral atractiva i amb bon futur per als joves.

L'Ajuntament d'Argentona junt amb d'altres municipis del Maresme està apostant per la modernització i revitalització del sector de la construcció a la comarca a través de projectes com www.maresmetecnosostenible.cat.

Informació publicada el 23 de novembre de 2022