Ajuntament d'Argentona
L'alcaldessa Gina Sabadell (Unitat) ha tancat avui la roda polÝtica de novembre
gina sabadell - maig

L'alcaldessa d'Argentona, Gina Sabadell (Unitat) defensa les ordenances 2023 aprovades a finals d'octubre amb el suport de Tots per Argentona. A la Roda PolÝtica de RÓdio Argentona ha assegurat "no entendre" els arguments del PSC que lligaven, en part, el seu no a les ordenances a la manca d'execuciˇ de les inversions. Sabadell els ha recordat que els ingressos provinents d'impostos nomÚs es destinen a despesa corrent, i que les inversions s'assumeixen amb prÚstecs bancaris.

Sabadell tambÚ ha corregit avui a Bernat Calvo (Junts per Catalunya) que va criticar l'augment de la taxa de la Brossa. L'alcaldessa ha explicat que els ajuntaments tenen tres anys per ajustar-se a la nova llei que obliga a adequar les taxes als costos reals dels serveis. En aquest sentit,  ha recordat que l'increment hauria de ser d'un 15%, per˛ han preferit quedar-se al 8% per tal que l'increment sigui progressiu. 

Encara sobre les finances municipals, Sabadell creu que l'Ajuntament estÓ mÚs a prop de trobar soluciˇ a l'absŔncia de la figura d'un interventor o interventora municipal. Aquesta situaciˇ ha generat una parÓlisi en l'acciˇ municipal.

Per altra banda, durant l'entrevista de novembre Sabadell tambÚ s'ha referit a l'aprovaciˇ, per unanimitat, del Pla de Joventut i del Pla Intern d'Igualtat i ha lloat la tasca de la regidora d'aquestes Órees, Laura Gßllego. Finalment, sobre el futur de la masia de Can Cabot, s'ha posicionat contrÓria a la compra o expropiaciˇ de l'edifici.

Publicat el 16.11.2022