Ajuntament d'Argentona
La regidoria d'Igualtat, Feminismes i LGTBI, juntament amb el suport de diversos serveis, entitats i col·lectius, commemoren un any més el Dia Internacional per a l'eliminació de les violències envers les dones

La propera setmana s'inicien les activitats impulsades per la regidoria d'Igualtat, Feminismes i LGTBI, amb l'objectiu de reivindicar i visibilitzar el rebuig a les violències masclistes, coincidint amb la commemoració del 25 de novembre Dia Internacional contra la violència envers les dones.

La primera activitat serà un taller entorn de les cures, que es desenvoluparà en dues sessions, els dies 14 i 21 de novembre. També s'han previst activitats al voltant de la literàtura, amb un club de lectura diversa, una tertúlia o una conversa el dimecres 23 de novembre entre Maria Bohigas i Antònia Carré-Pons, editores de Virginia Woolf. També hi haurà un taller d'autodefensa digital feminista a l'Institut d'Argentona o una altra formació sobre "els termes del Només sí és sí".

El 25 de novembre, coincidint amb el Dia Internacional, es farà la tradicional lectura institucional del Manifest del 25N, davant la porta de l'Ajuntament a les 12 del migdia - que s'emetrà a través del web municipali el canal de l'Ajuntament, i del qual també se'n farà ressò en el proper ple municipal de l'Ajuntament.

Podeu consultar la programació d'actes commemoratius i reivindicatius previstos a Argentona al següent enllaç:

Argentona 25N

Publicat el 10.11.2022