Vídeo amb propostes novedoses de present i futur en l'àmbit de la innovació i l'ús de la tecnologia per a un sector amb gran projecció al territori

El programa "Construcció Tecnosostenible al Maresme", emmarcat en el projecte "Treball, Talent i Tecnologia" de la Diputació de Barcelona, té com a objectiu dur a terme actuacions de promoció de l'ocupació i de la reactivació econòmica, basades en l'impuls de la tecnologia i en l'acompanyament a la transició digital de les persones i empreses cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu i igualitari en el marc de la cadena de valor vinculada a la construcció.

A la comarca del Maresme, el sector de la construcció ha tingut tradicionalment un gran impacte econòmic i territorial, i ha representat en alguns moments una alta demanda de mà d'obra. La realitat mediambiental i social requereix prioritzar la rehabilitació d'edificis amb criteris de sostenibilitat per sobre de la nova edificació. Necessàriament, el sector haurà d'anar cap a un nou model congruent amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible i aquesta transformació es farà gràcies a la innovació i l'ús de la tecnologia.

Per mes informació, CLICA AQUI.

Informació publicada el 7 de novembre de 2022