Ajuntament d'Argentona
L'organitzen un grup de joves de la vila amb el suport d'ACiS i l'Ajuntament, i estarà obert dilluns 31 d'octubre de 18 h a 22.30 h.
necropolis

El pròxim dilluns 31 d'octubre La Velcro serà l'escenari d'un passatge del terror anomenat “Necropolis, horror experience”. L'organitzen un grup de joves de la vila amb el suport d'Argentona Comerç i Serveis (ACiS) i l'Ajuntament. L'entrada serà gratuïta i s'hi podrà accedir de 18 h a 22.30 h.  

Dos dels organitzadors i ideòlegs del passatge del Terror, Eugeni Buera i Samuel Díaz, han explicat al programa Tik-Tak, que fa anys que organitzen aquesta activitat en cases particulars i que, enguany, han volgut oferir la seva experiència a tot el municipi. Comptaran amb estudiants d'interpretació per oferir un passatge del terror “de nivell”.  

Tot i que l'activitat és gratuïta, Argentona Comerç i Serveis col·locarà un pot perquè aquells que ho vulguin facin una aportació voluntària per als joves organitzadors. L'entitat també oferirà caramels de Halloween i begudes per als assistents. A més, tot i que l'entrada és gratuïta, al llarg d'aquesta setmana podreu aconseguir un tiquet als comerços adherits a l'associació. Serà bescanviable per un obsequi una vegada arribeu al passatge del terror.  

Entrevista als organitzadors de Necropolis, horror experience:

Publicat el 24.10.2022