Ajuntament d'Argentona
  • Aquells veïns o entitats interessades a traslladar les seves consultes, queixes o propostes, poden adreçar-s'hi a través del web argentona.cat/defensoravilata
  • Atén de manera presencial els dijous de 17 a 19h, sempre amb cita prèvia

Durantel passat ple municipal ordinari del mes d'octubre es va nomenar Elsa Flores com a nova Defensora del Vilatà d'Argentona per als propers cinc anys, en substitució de Mercè Balasch, que va tancar una etapa de deu anys al càrrec.

Tots aquells veïns i veïnes i persones físiques i jurídiques poden adreçar-se a la Defensora del Vilatà a través de la bústia de contacte que es troba al web www.argentona.cat/defensoravilata. La Defensora del Vilatà oferirà atenció presencial els dijous a la tarda, de 17 a 19 hores, prèvia concertació de visita. 

La figura de la Defensora del vilatà és una institució de servei a les persones físiques i jurídiques que té per finalitat vetllar per la defensa i reconeixement dels drets de la ciutadania en les seves relacions amb l'Ajuntament i les empreses, organismes i concessionaris que en depenen.

Actua amb independència i objectivitat sota criteris de justícia i equitat; no rep instruccions de cap autoritat i compleix llurs funcions amb total independència i autonomia -i, per tant, exclusivament segons el seu criteri-, les normes vigents i el sentit comú. Tampoc es tracta d'un càrrec polític ni és un empleat municipal.

 Més informació 

Publicat el 17.10.2022