Ajuntament d'Argentona
Assaig i treball vocal, per a cantar a veus, amb direcció i assessorament musical.
A la coral sabem que cantar en grup ens aporta molts beneficis personals, culturals i socials; i ho volem continuar posant en pràctica, renovant-nos cada dia, amb l'assessorament d'en Narcís Perich, com a director musical. De tant en tant fem concerts o participem en actes del poble. Si t'hi vols afegir, posa't en contacte amb nosaltres.

Som una coral que mantenim la il·lusió per cantar plegats. Per això, fem assajos setmanals i rebem el suport tècnic del nostre director, el músic Narcís Perich,  per anar millorant dia a dia. Ens agrada fer sentir les diferents veus de forma harmònica per a gaudir de la música i fer-la gaudir quan la presentem en concerts públics.
Aviat farem 125 anys, però cada curs ens plantegem nous reptes. Tenim un repertori variat, des de clàssica, tradicional d'arreu, moderna... i ens agrada introduir noves propostes. Actualment estem treballant peces de música pop del S.XX.
Fem alguns concerts per a presentar el nostre repertori o participem en concerts amb altres corals. També participem en activitats del poble.
Si ens vols trobar, habitualment assagem els dimarts al nostre local, al primer pis del carrer Gran, 28.

E-mail de contacte: coral.lldamistat@gmail.com
wwww.lldamistat.blogspot.com/

Dimarts
4
octubre
2022
20:30h
Lloc Local de l'entitat (Carrer Gran, 28 1r pis)
Hora 20.30 h
Durada Assaig cada dimarts al vespre i concerts quan s'acorden.
Organitza Activitat autogestionada per la pròpia coral.
Tipus d'acte Música