Inscripcions obertes. Diumenge 9 d'Octubre a les 12:30h al Saló de Pedra. Activitat gratuïta amb places limitades

Logo Do Alella vi+ 2017Amb l'objectiu de donar a coneixer la marca i el territori, l'Ajuntament d'Argentona i com a membre del Consorci de la DO Alella organitza una nova edició del Test de Vins Vi+, un esdeveniment de dinamització del territori per donar a coneixer i promocionar el món del vi a través d'un cicle d'activitats i experìencies enoturistiques. 

Es tracta d'una oferta amb més de 80 propostes per a tots els gustos que es desenvolupen al llarg del mes a la majoria dels 23 municipis adherits al Consorci, des de Badalona i Martorelles, al sud, fins a Llinars del Vallès o Sant Pol de Mar, al nord.

En concret, serà un tast de vins de la D.O. Alella, que es durà a terme el proper diumenge 09 d'octubre a les 12:30h al Saló de Pedra de l'Antic Ajuntament (C/ Gran, 61).

L'activitat és gratuïta però les places són limitades i cal inscripció prèvia.

TAST DE VINS DO ALELLA

Una introducció al tast amb diversos vins de la DO Alella, a càrrec d'un sommelier. És farà una petita explicació sobre la denominació d'origen, unes pinzellades per situar-nos i una introducció al tast de vins. Dins del tast tindrem un cava, dos vins blancs joves, un vi blanc de criança i un vi dolç, tots ells elaborats amb la varietat de Pansa Blanca. Tota una experiència que esperem que us agradi.

Dia: 09 d'octubre de 2022

Hora: 12.30h

Lloc: Saló de pedra, Antic Ajutament d'Argentona (Carrer Gran, 61)

Preu: Gratuït

Organitza: Servei Municipal de Promoció Econòmica (SEMPRE) de l'Ajuntament d'Argentona

PLACES EXHAURIDES / INSCRIPCIÓ PER FORMAR PART DE LA LLISTA D'ESPERA

 Inscripció 

 Programació Vi+ 2022    

 

No et perdis el Tast de Vins Vi+ 2022!

Informació publicada el 16 de setembre de 2022