Ajuntament d'Argentona
Dissabte es colĚlocaran noves plaques al centre de la vila en un acte que comenšarÓ a les 10 h a la Plaša Nova
placa ruta literÓria

El Centre d'Estudis argentonins i els Amics de la Poesia fan una passa mÚs per enllestir la Ruta LiterÓria d'Argentona. Aquest dissabte a partir de les 10 h colĚlocaran noves plaques de la ruta, les darreres al centre de la vila, en indrets com el tramvia, la biblioteca o el Sant Crist entre altres. Un dels organitzadors i doctor en filologia catalana, Llorenš Soldevila, espera que el mes vinent puguin acabar d'instalĚlar les que manquen en altres emplašaments d'Argentona i completar aixÝ les vint-i-cinc parades de la ruta. Solevila destaca la importÓncia d'aquesta iniciativa per donar a conŔixer els lligams d'autors i autores reconeguts amb la nostra vila. 

Recordem que durant la Festa Major d'hivern, el Centre d'Estudis argentonins i els Amics de la Poesia van colĚlocar plaques a diversos indrets de la vila que tenien relaciˇ amb algun autor o autora reconegut de la literatura catalana. A cadascuna de les plaques hi ha un codi QR que ens enllaša amb l'obra d'aquests autors

D'altra banda, una trentena d'argentonins i argentonines marxen al PaÝs ValenciÓ a fer la Ruta Fuster els dies 24 i 25 de setembre. Visitaran Sueca, Cullera i l'Albufera, indrets destacats en la vida i obra de Joan Fuster. 

Entrevista al doctor en filologia catalana, Llorenš Soldevila:

Publicat el 14.09.2022