Ajuntament d'Argentona

A les 20 h, al teatre del Centre Parroquial, CONCERT amb Radio Funky. Una banda de música funk, que farà un repàs als èxits d'aquest estil des dels anys 70 fins a l'actualitat.
Preu: 6 € socis i 8 € no socis.

Organitza: Centre Parroquial d'Argentona

A les 21 h, a Can Doro, SOPAR POPULAR, el menú inclou hamburguesa vegetariana o botifarra, pa amb tomàquet, amanida, patates xip, vi i aigua; també hi haurà servei de bar. Cal que porteu plat, got i coberts de casa. El preu és de 6 € per adults i 5 € per infants, els tiquets el podeu comprar a Arenas - Llibreria i Papereria o el mateix dissabte 10 al matí a la parada del Calabrot a la Mostra d'Entitats de la pl. Nova. 

Organitza: AE Calabrot d'Argent

Sopar Popular

A les 23 h, a la plaça de l'Església, ESPECTACLE de foc I tu, per què et revoltes? Espectacle ideat íntegrament per Diables d'Argentona.

A càrrec dels Diables d'Argentona
Col·laboren: Retalls – Taller d'Arts Plàstiques, FOS Mecanitzats s.l., 121 Energy s.c.p., Taller del Dimoni Pelut, LTKR – So i Llum.

Diables

A les 23.30 h, a Can Doro, CONCERT amb Les Montses, una banda formada per Ferran Rosell (veu i guitarra), Xavier Esteve (baix), Joan Prat (teclats) i Xavier Pujadas (guitarra i veus). Les mares dels quatre components fundadors es diuen Montserrat i per això es diuen “Les Montses”, i no és broma! El seu estil fusiona el folk, el pop i el rock. El seu últim disc Enlaire i el seu single Lliure han estat uns dels més escoltats a les principals ràdios, festes majors i festivals del país; tancarem la nit amb Kingtana DJ, des del més underground al mainstream, amb les influències jamaicanes com a bandera, aquest dj no et deixarà descansar cap part del teu cos.

Les MontsesKingtana DJ
 ESCOLTA: LES MONTSES KINGTANA DJ
Dissabte
10
setembre
2022
Lloc Argentona
Tipus d'acte Festa