Ajuntament d'Argentona
L'executiva local s'uneix a la peticiķ que fan altres executives per sotmetre a votaciķ la continuītat de Junts al govern de la Generalitat
laura borras_junts

L'executiva local de Junts Argentona reacciona a la suspensiķ de la presidenta del Parlament, Laura Borrās. Rādio Argentona ha pogut confirmar que l'executiva local s'ha unit a les peticions que fan altres executives locals i comarcals per tal que al partit sotmeti a votaciķ la continuītat de l'actual Govern amb Esquerra.

Junts Argentona s'uneix així a les executives d'Igualada, el Vendrell, Altafulla i la Riera de Gaiā, Creixell, el Catllar i l'executiva comarcal del Tarragončs. Segons Europa Press, la qüestiķ també s'estā abordant a Tortosa i Calafell. Molts dels perfils públics a Twitter d'aquestes executives han estat molt actives en la defensa de Borrās amb accions i reivindicacions des de fa setmanes. 

La pončncia política del partit, aprovada al congrés de mitjans de juliol, s'obria a consultar les bases si calia seguir al Govern un cop acabada l'auditoria sobre el grau de compliment de l'acord amb ERC. 

Publicat el 01.08.2022