Ajuntament d'Argentona
Del 3 al 7 d'agost també hi haurà servei de bus fins a les 06:30 hores entre Mataró i Argentona, amb parada al barri del Cros

L'Ajuntament d'Argentona i l'empresa concessionària del servei de transport, Sagalés, habilitaran un bus especial nocturn durant les nits de Festa Major del 3 al 6 d'agost - de dimecres a dissabte - que connectarà el centre urbà - parada amb la rotonda del Pi Gros - amb les urbanitzacions de Les Ginesteres, Can Cabot, Can Raimí, Can Ribosa i Madà -. El servei especial s'iniciarà a les 22 hores i fins a les 06:00 hores, amb una freqüència cada mitja hora, de manera ininterrompuda.

Aquest servei se suma a la línia que ja des de fa anys s'ofereix entre Argentona i el centre urbà, amb parada al barri del Cros. Hi haurà servei cada hora des de les 22.35 hores i fins les 06.30 hores la nit i matinada del 3 al 4 d'agost, amb inici des de la parada de Rodalies de Mataró i fins la parada de la rotonda del Pi Gros d'Argentona. Del 4 al 7 d'agost el servei serà cada mitja hora, des de les 21.35 hores i fins les 06.50 hores.

Podeu consultar tot els horaris al següent enllaç:

  Bus nocturn Festa Major  

sagales nit

Publicat el 28.07.2022