Ajuntament d'Argentona

viver argentonaDesprés de dos anys, torna la Festa de la mare de Déu del Viver d'Argentona. El 18 de setembre de 2022 de 10 a 20 h, el Viver d'Argentona s'obre al públic per celebrar el dia de les verges trobades.

Programa d'actes de l'aplec:

- A les 11 h: Missa en honor a la mare de Déu del Viver
- A les 12 h: Ballada de sardanes amb la Cobla Palafolls
- A les 13 h: Presentació del fotollibre Brians: mujeres invisibles amb l'artista Marta Fàbregas. Acte presentat per Sònia Hernàndez, periodista i escriptora.
- A les 16 h: Taller Natura és Cultura en el bosc del Viver a càrrec de Shakira Mercader. (Places limitades. Inscripció prèvia a info@fundaciosetba.org)
- A les 17 h: Presentació del llibre LA RIERA amb poemes de Dario Olaortua i obres de l'artista Miquel Arnau. Acte presentat per Pere Font, empresari.
- A les 18 h: Concert a càrrec de la Sant Pau Rhum Band

Es disposaran de Food Trucks: La Caroline i KabukiCaramel

L'entrada és gratuïta.

L'aplec està organitzat pel Viver d'Argentona i hi col•laboren la Fundació Setba i l'Ajuntament d'Argentona.


El Viver d'Argentona és una finca, ubicada a la comarca del Maresme, amb molta història i un encant únic. Compta amb un conjunt d'edificacions singulars, una ermita romànica del segle XII, un gran casal residencial d'estil noucentista i desenes de racons plens de màgia, jardins configurats per grans paisatgistes i arbres centenaris.

Cada setembre des del segle XIX, coincidint amb la festivitat de la Mare de Déu del Viver, se celebra una jornada de portes obertes en què, a més d'actes religiosos, es realitzen activitats populars i projectes socials amb la Fundació Setba.

L'objectiu de la propietat és que la finca no sigui un espai d’ús exclusivament privat, sinó que els veïns i les entitats de la zona el coneguin i el puguin gaudir, perquè és un espai molt estimat pels veïns d'Argentona i pels devots de la Mare de Déu d'El Viver.

Diumenge
18
setembre
2022
10h
Lloc El Viver d'Argentona (Carretera de Vilassar, 6, 08310 Argentona)
Hora 10 h
Durada De 10 a 20h
Organitza Viver d'Argentona i Fundació Setba
Tipus d'acte Festa, Agenda de l'Alcaldessa