Ajuntament d'Argentona
Els dos joves, un d'ells menor d'edat, intentaven entrar de matinada a un habitatge de la MOPU
detenció

La Policia Local d'Argentona ha detingut aquest matí dos joves com a presumptes autors d'un intent de robatori. El dispositiu s'ha iniciat a les sis del matí, arran d'una trucada d'un veí de la MOPU alertan que dues persones havien intentat entrar a casa seva a través d'una finestra. El mateix veí havia foragitat els assaltants increpant-los. 

Arran de la trucada, la Policia Local ha activat un ràpid dispositiu policial que ha acabat amb la detenció de dos joves al kilòmetre 2 de la carretera C1415. Es tracta de dos joves, un d'ells veí de Mataró, de vint-i-un anys, sobre el que pesa una ordre de cerca i captura del jutjat de Mataró. L'altre jove és menor i veí de Barcelona. Tots dos han testat traslladats a la comissaria de Mossos d'Esquadra de Mataró en qualitat de detinguts i posats a disposició del jutjat de guàrdia.

Montse Cervantes, regidora de Policia Local, ha felicitat la tasca dels agents. En declaracions a Ràdio Argentona ha manifestat que la ràpida resolució del cas d'avui demostra que, "encara que no ho sembli, la Policia Local hi és, es fa molta feina que no es veu". La regidora també anima la ciutadania a col·laborar amb el cos trucant al 93 797 13 13 sempre que sigui necessari. 

Publicat el 21.07.2022