Ajuntament d'Argentona
L'alcaldessa i cap de llista d'Unitat assegura que 'no Ús una excusa' i que aquest context no els permetrÓ executar totes les inversions previstes.
Gina Sabadell juliol

Gina Sabadell, alcaldessa i cap de llista d'Unitat, ha respost al PSC que els acusava de no tirar endavant les inversions previstes. En el seu torn de la roda polÝtica, Sabadell ha admŔs que no podran executar totes les inversions previstes per aquesta legislatura. "No em cansarÚ de dir-ho, m'Ús igual que se'ns digui que Ús una excusa, per˛ Ús real, hem tingut una pandŔmia, nosaltres i tots els ajuntaments del mˇn, i ens ha afectat", ha afirmat la cap de llista d'Unitat que ha afegit que el govern intentarÓ "prioritzar al mÓxim aquelles qŘestions que preocupen mÚs les persones". Segons Sabadell, l'asfaltat de carrers, l'adequaciˇ del carrer Josep Soler o un futur local per a equipament juvenil, en sˇn un exemple.

L'alcaldessa tambÚ ha parlat sobre els ve´ns de Sant Jaume de TraiÓ que fa mesos que no tenen aigua i ha assegurat que la recuperaciˇ del subministrament "Ús una prioritat" per al govern perquŔ "Ŕticament i moralment Ús de justÝcia".

Pel que fa a l'agermanament amb Bialet MassÚ, Gina Sabadell ha avanšat que a la tardor se celebraran unes jornades per donar a conŔixer la figura de Bialet MassÚ i ha anunciat la possibilitat que algun representant del seu poble d'acollida es desplaci fins a Argentona.

Gina Sabadell tambÚ ha fet un petit balanš de l'˙ltima ediciˇ d'ArgillÓ i ha admŔs que ha trobat a faltar parades i gent i ha dit que aposta per fer la fira "una mica mÚs gran".

Entrevista a Gina Sabadell, alcaldessa i cap de llista d'Unitat:

Publicat el 12.07.2022