Ajuntament d'Argentona
L'alcaldessa destaca que les inversions donen resposta a llargues demandes ciutadanes
gina sabadell juny

L'alcaldessa d'Argentona, Gina Sabadell ha destacat avui que la injecciˇ de mÚs de tres milions d'euros de romanent de tresoreria servirÓ principalment per fer arranjaments a les escoles i la via p˙blica. Sabadell assegura que donen resposta a llargues demandes ciutadanes. En el cas de les escoles, a banda dels arranjaments, tambÚ s'hi farÓ inversions en climatitzar les aules donat que els episodis de calor cada vegada s'avancen mÚs i cal fer suportable l'ambient per alumnes i docents. 

En altres temes, l'alcaldessa s'ha referit l'incivisme d'alguns propietaris d'animals que no recullen les defecacions dels seus gossos. Sobre aquesta qŘestiˇ, Sabadell considera que cal analitzar el cost econ˛mic de la proposta de Junts de crear un cens d'ADN de gossos.  AixÝ mateix, assegura que s'estÓ treballant en la modificaciˇ de l'ordenanša per tal que inclogui l'obligatorietat de netejar tambÚ els orins.

Pel que fa a la mociˇ que va presentar el govern en defensa dels jutges de pau, Sabadell explica que no volen perdre la proximitat que aquesta figura tÚ actualment amb la ciutadania.

Publicat el 21.06.2022