El dijous 30 de juny se celebrarà una jornada al Casal de la Gent Gran El Castellet, de Cabrera de Mar

El proper dijous 30 de juny el Casal de la Gent Gran El Castellet de Cabrera de Mar, acollirà el comitè de seguiment, una jornada de presentació dels resultats del projecte de simbiosi industrial promogut per Quatre Ribes, el servei de promoció econòmica mancomunat entre les poblacions de Cabrera de Mar, Argentona, Dosrius i Òrrius. La jornada tindrà lloc de 9:30 a 11:30 hores i  es donarà a conèixer el treball d'anàlisi dut a terme i que ha implicat 10 polígons industrials, 412 empreses i 62 productors agrícoles i ramaders.

El treball dut a terme per a potenciar l'economia circular al nostre municipi i el seu entorn ha permès detectar fins a 13 oportunitats per al reaprofitament de recursos. Entre totes les alternatives, s'han triat tres experiències per iniciar el desenvolupament de la propera fase del programa. Des del 2019 s'està treballant per donar suport a les empreses del nostre territori a extraure més valor i gestionar millor els seus residus. 

El proper objectiu és detectar les possibilitats al territori per a promoure la col·laboració entre empreses per aplicar actuacions relacionades amb l'economia circular, en concret la que se centra en el reaprofitament de recursos.

Aquesta sessió presencial anirà acompanyada d'un espai de networking i refrigeri per als assistents. 

 Infografia 

Aquelles persones interessades a assistir-hi, podeu fer la vostra inscripció a la jornada al següent enllaç:

 

 Inscripció  

Informació publicada el 20 de juny de 2022