Ajuntament d'Argentona
Susana Lˇpez (PSC) ha repassat a la roda polÝtica el ple de juny
susana lˇpez - ple de maig

La regidora del PSC, Susana Lˇpez, ha passat per la roda polÝtica de RÓdio Argentona per fer valoraciˇ del ple de juny. Ha explicat que el seu grup va donar suport a la modificaciˇ del romanent de tresoreria perquŔ les inversions previstes “fa molt temps que les reclama la gent d'Argentona”. AixÝ i tot, ha posat en dubte la capacitat d'execuciˇ del govern municipal.

Per altra banda, el PSC va quedar-se sol davant la mociˇ en defensa dels jutjats de Pau. Mentre que la resta de grups van votar-hi a favor, els socialistes es van abstenir dient que cal esperar a veure com Ús la llei que estÓ redactant l'estat. Per Susana Lˇpez, les primeres notÝcies de la nova norma sˇn positives perquŔ suposen professionalitzar la mediaciˇ.

Finalment, Lˇpez s'ha mostrat contrÓria a la proposta de Junts per Catalunya de fer un cens d'ADN dels gossos del municipi. La proposta de Junts persegueix poder multar els amos que no recullen les deposicions dels seus gossos. Des del PSC, per˛, consideren que la proposta seria ineficaš.

Entrevista a Susana Lˇpez, cap de llista del PSC: 

Publicat el 17.06.2022