Ajuntament d'Argentona
Aquest any estrenaran nou himne i modernitzaran l'escut
Fc Argentona Centenari

El FC Argentona està immers en l'organització de les activitats per commemorar el seu centenari. El dia 6 d'agost, coincidint amb la Festa Major de Sant Domingo, presentaran tota la programació.

El 14 de setembre de 1922 es va inscriure oficialment el FC Argentona. Enguany celebra 100 anys i la comissió del centenari està organitzant tot un seguit d'actes. El president del club, Antonio Gómez, i el secretari tècnic i membre de la comissió del centenari, Xevi Garcia, han explicat al programa A Mig Matí que el dia 6 d'agost, coincidint amb la Festa Major de Sant Domingo, presentaran tota la programació.

Una de les iniciatives que ja està en marxa és un nou himne. Xevi Garcia ha explicat que l'està fent “un argentoní i el tocarà un grup català de renom”. A banda d'exposicions i tornejos, també està previst modernitzar l'escut, crear la samarreta del centenari i que, al mes de setembre, es publiqui la revista del centenari amb la història del club. Però una de les activitats més vistoses serà un mural a la zona de vestuaris que, segons Xevi Garcia, és de “grans dimensions”. L'objectiu del FC Argentona és que cada mes de l'any hi hagi alguna activitat relacionada amb el centenari.

El president i el secretari tècnic asseguren que el més important és que tots els argentonins i argentonines participin dels actes i celebrin junts el centenari d'una de les entitats històriques de la vila. A més, el president, Antonio Gómez, veu amb optimisme el futur i afirma que el club gaudeix de bona salut: “està sanejat i no té problemes”, afirma.  

Entrevista amb Antonio Gómez i Xevi Garcia a l'A Mig Matí: 

Publicat el 25.05.2022